חשש לחסימה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/06/2013 | 22:19 | מאת: נעמה

אני בת 16, בשבועיים האחרונים שיניתי את התזונה שלי ונמנעתי מפחממות, מה שהפך את הצואה שלי לנוזלית מאוד, והייתי צריכה ללכת להתרוקן לאחר כל פעם שאכלתי משהו. מהיום בצהריים אני לא מצליחה להתרוקן וניסיתי המון. קראתי באינטרנט שבגלל שהצואה כזאת, היא נאגרת בכיס כלשהו ושצריך לדחוף אצבע לנרתיק.. אני מאוד מפחדת שזה מה שיש ליואני צריכה להתרוקן בדחיפות, בבקשה תעזור לי

19/06/2013 | 10:02 | מאת: נעמה

בנוסף לכך כל פעם שניסיתי להתרוקן יצא רק ריר צהוב. הבוקר הצלחתי אבל חלקית, אני עדיין מרגישה שאני צריכה לשירותים וכשהלכתי לשירותים פעמיים אחרי האוכל הצואה הייתה רכה יחסית.

19/06/2013 | 13:12 | מאת: ש

אני לא רופאה, אבל רק כדי להרגיע אותך אין סיכוי שיש לך חסימה. לא יצא לך מהבוקר?זה נורמלי לחלוטין.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול