מתחנן לעזרה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/09/2009 | 15:27 | מאת: izak

יש לי בת גדולה בת 15 וחצי. היא סובלת מעצירות כרונית קשה. מתפנה אחת ל 10 ימים עד שבועיים וכשזה יוצא זה בגודל עצום. היינו אצל גסטרו ודיטאנית והם אמרו לה לנסות לשבת כל יום כ-5 דקות ולתרגל את שרירי הבטן כמו כן שינוי הרגלי תזונה וכמו כן שמן פארפין ואבילק. אשתי מנהלת מעקב בלוח שנה. לפני יומיים גילינו שאין לה יציאה כבר 5 וחצי שבועות!!!!!!!!! נכנסנו להסטריה-הלכנו לרופאה והיא אמרה שרק חוקנים יעזרו במצב כזה. אישתי כבר שלושה ימים לעשות לה חוקן ללא הצלחה. אנחנו חסרי אונים כמעט חודש וחצי וזה לא יוצא האם יש מה לעשות אנחנו אובדי עיצות

איזק שלום אכן נשמע כעצירות קשה. אנא פנה למכון למחלות דרכי העיכול והכבד, היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות המעי, מרכז רפואי תל-אביב. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול