לדר' רון ישי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/09/2009 | 07:03 | מאת: רוית

שלום רב, אני בשבוע 8 להריון. סובלת שנים מעצירות. עד לפני שבועיים הסדרתי את העצירות עם 17-20 גר' נורמלקס פעמיים ביום - בוקר וערב ו-5 כפות בנפייבר. 1. רוצה את אישורך על המינונים בשלב ההריון בו אני נמצאת. 2. בשבועיים האחרונים המינונים הללו לא מספיקים ולמרות הנטילה המסודרת של 2 המוצרים ההתרוקנות חלקית בלבד ויש ימים שאין לי בכלל יציאה. מה אפשר לשנות או להוסיף כדי ליצור יציאות יומיומיות ומלאות תוך התחשבות בהריון כמובן..? תודה רבה

רוית שלום את בטרימסטר הראשון להריון שבו עדיין את מלוא ההשפעה על תפקוד המעי הגס. אין צורך רפואי \ פיזיולוגי להתרוקנות יום יומית. 3 פעמים בשבוע בהחלט בתחום הנורמה, גם ללא הריון. למיטב ידיעתי המינון שאת נוטלת סביר, נראה לי שניתן לעלות במינון של הנורמלקס באם אין שיפור.

04/10/2009 | 11:45 | מאת: רוית

תודה רבה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול