דלקת במעי הגס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/04/2013 | 21:37 | מאת: יפית

שלום, בעלי מזה מספר ימים סובל מכאבים בבטן התחתונה בצד שמאל. הכאבים הולכים ומתגברים עם הימים. עבר לפני שנה וחצי ניתוח להוצאת התוספתן. היום הוא הלך למיון ובדק אותו כירורג לאחר בדיקות הדם שעשה לו קבע כי יש לו דלקת במעיי הגס הוא טוען שהבדיקות דם מראות על דלקת קלה ולא חריפה ולכן הוא משחרר אותו הביתה עם אנטיביוטיקה מסוג. פלאגיל וטריויד בנוסף ציין בפניו שעם כעבור יומיים שלושה אין שיפור שהוא יחזור לבית החולים לעשות קולונוסקופיה. האם האבחון והטיפול בו נראה לכם בסדר? או שלחילופין הוא היה מאשפז אותו כדי שיוכל לקבל אנטיביוטיקה לוריד. האם זה יכול להיות הדבקויות שלאחר ניתוח התוספתן שהתבצע לפני שנה וחצי? ממה בכלל קורה דלקת במעיי אגס. אודה לתשובתכם. תודה

יפית שלום כל השאלות לעניין. היית אמורה לשאול את הרופא המטפל אם עלה חשד לדלקת כרונית של המעי על בעלך לעבור קולונוסקופיה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול