בעיית עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/04/2013 | 15:03 | מאת: לומיץ

בן 66 בריא בדרך כלל, נוטל תרופות לאיזון יתר לחץ דם. בזמן האחרון ליציאות יש מתכונת של יום כן יום לא, וביום שכן, יש לי 2 יציאות בהפרש של מספר שעות. היציאה כמעט תמיד קשה אבל בעיקר עוברת בקושי בפי הטבעת וגורמת לדימום, בגלל שהקוטר שלה גדול בהרבה מקוטר פתח היציאה. עלה בדעתי שהסיבה היא בעיה בתנועתיות רק בחלק הסופי של המעי הגס. האם יכול להיות ?

לומיץ שלום אם חל שינוי בהרגלי היציאה לאחרונה ולא עברת קולונוסקופיה - עליך לעבור. אם הבעיה נמשכת ללא מענה, עליך לעבור בירור אנטומי - פיזיולוגי

30/04/2013 | 20:19 | מאת: לומיץ

מה כולל בעיקר בירור אנטומי פיזיולוגי?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול