יובסלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/04/2013 | 11:31 | מאת: מליסה

שלום,רציתי לשתף אתכם...מאז שילדתי אני סובלת מעצירות כרונית. ניסיתי את כל התרופות האפשריות וכשהגעתי למצב ששום דבר כבר לא משפיע עלי ואפילו לקס עדין לא עוזר לא ידעתי מה לעשות. ואז באחד הפורומים נתקלתי במישהי שהמליצה לי על מוצר בשם יובסלקס. המוצר מעולה לטיפול בעצירות!זה מוצר שמבוסס על רכיבים טבעיים ומגיע גם בקפסולות וגם בטיפות. אני אישית מעדיפה טיפות,כי אני מרגישה שהן יעילות יותר. אחרי כל מה שניסיתי(במהלך שנתיים) זה הדבר היחיד שההשפעה שלו לא פגה..כל מה שנטלתי,אחרי תקופה של חודש-חודשיים הייתי צריכה להגדיל מינונים אחרת זה לא היה משפיע,ועם היובסלקס אני כבר 4.5 שנים,בחודש הראשון הייתי בודקת מה המינון שאני צריכה(הייתי מגדילה ומקטינה את כמות הטיפות עד שמצאתי את המינון שלי) וזהו,עד היום הוא לא משתנה ומשפיע כמו שהשפיע מהתחלה. הייתה תקופה שלא היה את הטיפות בארץ ולקחתי את הכדורים,וגם לא היה לי צורך להגדיל מינונים. ולפני כשבוע קיבלתי טלפון עם הודעה משמחת שהטיפות שלי חזרו :)))

24/04/2013 | 11:39 | מאת: מיכל

גם לי זה מאוד עזר אבל שמעתי שזה ממכר והקיבה נהיית עצלנית וזקוקה רק לזה כדי להתרוקן . אמרו לי שלמרות שזה טבעי מנהל התרופות הוריד מהמדפים. האם זה נכון? למה זה לא מומלץ?

24/04/2013 | 11:59 | מאת: מליסה

הכדורים לא ירדו מהמדפים בכלל ולגבי הטיפות ביררתי ובחו"ל זה ממשיך להימכר כרגיל,לא הייתה בעיה עם המוצר זה,המוצר הוא מוצר עולמי ורק בישראל עושים בעיות..אני מאוד מרוצה,לגבי קיבה עצלנית-לא יכולה להגיד לך על בטוח כי דווקא שמעתי שהמון אנשים כן נגמלו מזה(אני מבלה המון בפורומי בריאות וגסטרו)והיום כבר מתנקים בלי,לי זה פשוט נוח כי אצלי זה כמו שעון אני כבר יודעת מתי אני אתנקה אז לא ניסיתי להיגמל.

24/04/2013 | 11:39 | מאת: נעמה

24/04/2013 | 12:02 | מאת: מליסה

אני רואה רק חצי מההודעה..תרשמי בבקשה שוב

05/06/2013 | 08:34 | מאת: חיה

איפו אפשר לרכוש את הטיפות יובסלקס?

12/03/2014 | 12:49 | מאת: דבורה

היכן ניתן להשיג את הטיפות?

23/03/2014 | 14:32 | מאת: מיטל

שלום דבורה האמת אני קניתי את טיפות בטלפון 03-5560838 והגיע אלי בדואר מחו"ל ובדיוק כמו שהיה פעם בארץ אחד על אחד.

22/03/2014 | 18:50 | מאת: מיכל

היי מליסה אני סובלת כמוך מאותה בעיה וגם אני השתמשתי בהצלחה מרובה עם היובסלקס - וכשירד מהמדפים גם אני "נתקעתי" עם אותה בעיה!!! אשמח מאוד!!! אם תוכלי לשלוח לי כתובת /מייל/טל שבו אפשר לרכוש יובסלקס בטיפות. תודה , מיכל.

22/03/2014 | 19:33 | מאת: מיכל

אודה מאוד אם מישהו יוכל להשאיר לי פרטים היכן לקנות את יובסלקס (בארץ/בחו"ל)?? זה המייל שלי : [email protected] תודה רבה!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול