רק בת 18 וכבר סובלת מעצירות, עזרה בבקשה!!!!!!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/04/2013 | 18:26 | מאת: בת 18

אשמח לקבל תשובה בהקדם, סבלתי מיציאות מועטות בעבר, יציאה פעם ביומיים, 4 בשבוע... אבל זה לא הפריע לי כמו עכשיו,במשך שבוע שלם לא היו לי יציאות, והרגשתי נפיחות ענקית בבטן וכאבים בלתי נסבלים, לכן רופאת המשפחה נתנה לי "חוקנים קטנים" וכדורים משלשים, אני נוטלת את התרופות כבר שבוע וחצי, את המשלשלים מידי לילה [ 2 כדורים ] ואת החוקנים לפעמים כאשר אני מרגישה שוב לחץ . היא אמרה שבהדרגה זה ישתפר והיציאות יתחילו להיות סדירות כמובן אני שותה מיץ שזיפים 2 כוסות ביום, סיבים ואוכל מקמח מלא, כמובן הרבה מים וכל הדברים האלו... אבל אני עדיין לא מבחינה בשיפור, יש לי צילום גסטרו לעוד חודש מהיום אני מפחדת "להתמכר " לכדורים ופשוט לא לתת לגוף לפלוט באופן טבעי, מה עלי לעשות? להפסיק את הטיפול בכדורים או שאני יכולה להמשיך בכל זאת לעוד חודש עד שנדע תשובה מקצועית וסיבה לעצירות? או שרצוי להפסיק? אני חייבת תשובה מקצועית אני מאוד לחוצה! תודה מראש,

לבת 18 שלום אינני יודע מה קבלת. עלייך לעבור בירור ראשוני אצל הרופאה המטפלת ואם אין מענה לפנות לגסטרואנטרולוג\ית שיחליטו לגבי בירור \ טיפול 4 יציאות בשבוע - נורמלי. יציאה אחת בשבוע - לבירור...

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול