עצירות בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/09/2009 | 16:37 | מאת: רוית

שלום רב כל חיי אני סובלת מעצירות, השתמשתי באמצעי עזר שונים. לפני הכניסה להריון החלפתי לכאלה המותרים בהריון. כיום אני בהריון בשבוע 7. אני רוצה את אישורך לגבי אמצעי העזר שאני נוטלת: בבוקר- 17-20 גר' נורמלקס. במהלך היום- 5 כפות של בנפייבר. בערב- 17-20 גר' נורמלקס. לאחר נסיונות רבים, זהו המינון שמצליח להשפיע עלי וליצור יציאה. האם זה בסדר? אני יודעת שמומלץ לצרוך 17 גר' נורמלקס ביום אך ראיתי בעבר שטענת שמותר עד פי 4 ביום. אודה לאישורך כדי שאהיה רגועה. תודה ושנה טובה, רוית

23/09/2009 | 16:10 | מאת: garbil

יש רופא ברמת אביב שאולי יוכל לעזור לך. קוראים לו ד"ר ראול רודריגז ויש לו פיתרון לשטיפה פנימית ועדינה שמוציאה חומרי פסולת מהגוף.

23/09/2009 | 16:15 | מאת: garbil

יש רופא ברמת אביב שאולי יוכל לעזור לך. קוראים לו ד"ר ראול רודריגז ויש לו פיתרון לשטיפה פנימית ועדינה שמוציאה חומרי פסולת מהגוף.

26/09/2009 | 11:31 | מאת: רוית

מעונינת בתשובת דר' ישי רון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול