שלום ד"ר רון אני מאוד לחוצה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/03/2013 | 17:32 | מאת: שירלי

מאתמול יש לי עצירות,קיבלתי היום מחזור,גם כך יש לי נטיה לעצירות ולכן אני כל יום לוקחת 2 כוסות מיץ שזיפים או כוס מיץ שזיפים וכוס מיץ אחר,לרוב במקרה כזה אני לוקחת כף שמן קיק וזה פותר את הבעיה, הפעם לקחתי 2 כפות וחצי שמן קיק ולא עזר רק אחרי ששמתי נר השתחרר קצת האם זה נשמע לך מסוכן? האם קורים מקרים כאלה? כדאי לקחת מנה של נורמלקס לפני השינה ליתר בטחון? תודה

21/03/2013 | 20:11 | מאת: שירלי

השתמשתי בעוד נר ולקחתי 3 כפות נוספות של שמן קיק ו2 כוסות נוספות של מיץ שזיפים וזה עזר,האם גרמתי נזק בכך שהשתמשתי בכלכך הרבה דברים יחד? ושוב האם היית מציע לקחת נורמלקס?

שירלי שלום נראה לי שהלחץ שלך לוקח אותך למקומות לא טובים. אם יש לך 3 יציאות בשבוע ללא מאמץ ניכר - דייך ... אם זה פחות - נורמלקס בהחלט יכול לעזור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול