שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/03/2013 | 11:24 | מאת: נחמה

אני אשה בת 39 ולעתים בזמן מחזור יש לי עצירות גם כך יש לי עצירות ואני כל יום שותה שזיפים שהושרו במים ומיץ שזיפים יחד כלומר יחד עם הכוס מים והשזיפים גם כוס שלמה של מיץ שזיפים, לאחרונה המיץ לא כלכך עוזר ואני לא יודעת אם זה כיוון שקיבלתי מחזור (המיץ פחות עובד מזה שבוע) האם אני יכולה בתקופת המחזור להשתמש בנורמלקס ולאחריו להפסיק? אני מפחדת שאני אהפוך תלויה בכל מיני חומרים על מנת שיהיו לי יציאות שאלה נוספת אם קובעים אצלך תור כמה זמן לוקח לרוב מהרגע בו אתה מורה על בדיקות ועד שהן מבוצעות?שמעתי על אנשים שהיו צריכים לחכות-לווא דווקא אצלך מעל חודשיים שלושה

נחמה שלום 1. השזיפים חשובים יותר מהמיץ 2. את יכולה לפנות למרפאתי ולברר תורים - 035496965

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול