סופרלס וביו-אצידפילוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/03/2013 | 19:50 | מאת: רבקה

שלום רב, שמי רבקה ואני בת 83 בעלת היסטוריה של בעיות רקטאליות. בשנה וחצי האחרונות נטלתי כדורים המכילים "חידקים טובים" בשם סופרלס וביו-אצידפילוס, והם גרמו ליציאה יום יומית מספקת., אלא שיום אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו להשפיע לחלוטין, ומאז אני סובלת מעצירות מוחלטת. שאלתי היא האם הצריכה היום יומית הממושכת יכלה לגרום לזה (היינו, שהגוף יפסיק לייצר את החיידקים הנ"ל ולכן נגרם הדפיציט במערכת). כמו כן, אשמח לדעת אם קיימים כדורים אחרים דומים שאני יכולה לקחת על-מנת לאפשר את היציאות היומיומיות. בברכה, רבקה

רבקה שלום רוב התכשירים המשלשלים שניטלים גורמים להסתגלות הגוף לאחר פרק זמן מסויים. הפרוביוטיקה ככל הנראה אינה משפיעה ישירות על עצירות (למיטב הידע הנוכחי), אך היא טובה לאקולוגיה של המעי.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול