שלום וחג שמח

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/03/2013 | 20:46 | מאת: יודל

אני כל יום שותה כוס מיץ שזיפים וכוס מיץ סלק בבוקר מזה שנה לאחרונה ניסיתי להפסיק כי רציתי לשנות את הטעם למיץ אחר, וראיתי שאין לי יציאות ויש לי עצירות האם זה אומר שהגוף התרגל לשימוש במיצים אלו? כמעט ולא היו לי בעיות של יציאות לפני כן תודה וחג שמח

יודל שלום סביר שהגוף התרגל. בד"כ הפעילות צריכה להתאושש לאחר פרק זמן מסוים של הפסקה. המתן\ני בסבלנות....

19/03/2013 | 18:52 | מאת: יודל

מי חשב שממיץ אפשר לגרום לדבר כזה לקרות! כולה נהניתי לשתות מיצים!!! האם גם להפסיק לאכול שזיפים ופירות יבשים? הצריכה היומית שלי ביום של פירות יבשים היא גם גבוה כחמישה שזיפים מיובשים, חמישה תמרים מג'הול, חמישה משמשים מיובשים וגם כשתי תאנים מיובשות! וואי איזה סרט עכשיו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול