המשך התכתבות מ 26.02

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/03/2013 | 11:45 | מאת: רופאת ילדים , מכבי צפון

זה לא עשה שינוי מהותי . לא משנה איזה יציאה יש בבוקר , לפעמים נוזלית, אני תמיד רוצה להתפנות. בצהרים או אחה"צ יציאת-"נקניקיה" במאמץ ולחיצה על פרינאום . רקטוצלה שב אומנם קטן(זה רק 5 חודשים לאחר ניתוח ) . אורוגינקולוג שניתח אותי לא רואה בעיה . הייתי אצל פרוקטולוגית ,היא גם לא התרשמה מחולשת שרירים , אומנם היא ציינה כי רקטוצלה חזר. תור אלך רחוק מאוד.

קולגה יקרה החזיקי מעמד... נסי גם דרך ביה"ח איכילוב... 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול