נורבקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/03/2013 | 22:24 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור, האם לנצח נגזר עלי לשתות את כפית הנורבקס הזו, ולחכות לתוצאות, שבאות מדי יום. אבל יש גם תופעות לואי רצון לצאת וכאבים, אבל מאומה. איך אחזור לימים הנורמליים שלי שבהם לא הזדקקתי לעזרה בעצירות. האם מותר בכלל לקחת כל הזמן של הנורמלקס, לאחרונה יש לי כאבי גב תחתון, ומתניים, אני חוששת שיש סיבה נוספת לעצירות ולכאבים, מאשר ibs. ואני מחכה עוד חדש לקולונוסקופיה. איך נראית לך התמונה?

אוריאן שלום אין מניעה להשתמש זמן ממושך בנורמלקס ממליץ לך על "תחנות יציאה " - הכוונה לתקופות של נסיון לרדת בהדרגה במינון ולנסות להפסיק את התכשיר תוך הקפדה על תזונה נכונה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול