עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/03/2013 | 13:59 | מאת: מאייי

הי אני בת 50 ומזמן סובלת מעצירות ולפעמים עוזר לי לאכול צאנים מיבובשות על בטן ריקה ..ולפעמים לא..אני אוכלת סלט מדי יום ומלפפון וחסה אבל לא שותה הרבה מיים..מנסה אבל שוכחת לאחרונה עברתי ניתוח בקע ואחריו היה לי קשה מאד ללחוץ ונעזרתי במשלשלים..ויצאו לי טחורים אפילו עם דם במה אפשר להיעזר למניעת עצירות

05/03/2013 | 10:50 | מאת: בתיה

כנראה שכדאי לך להתיעץ עם נטורופת או משהו כי באוכל יש סיבים שנחוצים לעיכול תקין ומניעת עצירות אבל אפשר גם להוסיף משהו כמו גולד פייבר אולי? יש כזה בסופהרב אני יודעת וכדאי לבדוק את זה, כי אם חסרים לך סיבים אז צריך להוסיף

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול