עצירות שנים מלוייה בטחורים כאבי בטן ועוד

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/03/2013 | 18:10 | מאת: מתלוננת

שלום אני בת 30+ אחרי 2 לידות סובלת כבר מעל עשר שנים מעצירויות חרוניות של יציאה אחת לשבוע, סובלת לפחות פעמיים בשבוע ממגרניות חזקות והתקפי כאבי בטן בילתי נסבלים בתקופה האחרונה מאז הלידה האחונה התחילו טחורים, התחילו להלחיץ אותי דלקת בדם ובמעי, מה לעשות אך לטפל בצורה המהירה והטובה ביותר?

למלוננת שלום הכנסת בתלונותייך מספר דברים שאינם קשורים \ אינם מסתדרים הגיונית. אנא פני לרופא המשפחה \ גסטרואנטרולוג מטפל שיעשה סדר בדברים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול