שלום :)

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/02/2013 | 00:08 | מאת: מדלן

אם אדם שיש לו בעיית התרוקנות עובר ניתוח של קיצוץ חלק מהמעי הגס כאשר לא בוודאות הבעיה היא בגלל המעי הגס, האם בהכרח לאחר הניתוח הבעיה תסדר? כלומר בוא נגיד שאני עוברת ניתוח שכזה מבלי לדעת מה הסיבה לבעיית ההתרוקנות האם אחריו אני אוכל ללכת לשירותים רגיל?

מדלן שלום כעקרון אין ודאות בתוצאות אף ניתוח. אם ההפרעה היא במנגנון ההתרוקנות בלבד ולא "עצלות" המעי- יש סיכוי לשיפור אך פחות ברור.

02/03/2013 | 23:15 | מאת: מדלן

אני לא רוצה לפמפם משלשלים כל חיי ואז להרוס את הכבד!!! תסכולללללללל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול