עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/09/2009 | 14:34 | מאת: ענת

שלום עד לפני כשנה לא היו לי מעולם בעיות כאלו בשנה האחרונה יש לי בעיות לפרקים - בתדירות של אחת לחודשיים -שלושה. זה נמשך כ-ארבעה עד חמישה ימים ללא יציאות עד שאני נוטלת משהוא שעוזר. אני נוטלת ברזל פריפול לעיתים קרובות בגלל אנמיה האם יתכן קשר? הפריפול אף פעם לא יצר בעיות מסוג זה אילו סיבות יכולות להיות לתופעה? אוכל לתת נתונים נוספים תודה

21/09/2009 | 12:32 | מאת: ביל גרי

שתי הרבה מים. מיץ שזיפים גם עוזר. אם התופעה לא עוברת אפשר לבצע שטיפה פנימית של המעיים. ד"ר ראול רודריגז מרמת אביב מבצע טיפולים כאלו.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול