עצירות לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/09/2009 | 12:00 | מאת: אושר

שלום, הבן שלי בן 8 חודשים ואחת לחודש בערך סובל מעצירות של שלושה ימים ללא צואה, אני מנסה להוסיף שמן זית או קנולה לפורמולה או לירקות וזה לא תמיד עוזר. הלילה עברנו לילה קשה - היו לו כאבי בטן נוראיים והוא ניסה להוציא ולא הצליח, כל הלילה הוא ניסה ורק בכי, זה ממש היה קקי קשה שהיה בפי הטבעת ולא הצליח להוציא אותו, באיזשהו שלב ניסית קצת לעזור אז הוצאתי גוש קטן והוא כבר התעייף, לפנות בוקר שוב בכה ולא הצליח, עשיתי לו מקלחת חמה כדי לרכך לו את הבטן ועשיתי עיסוי ושוב הוא הוציא גוש קטן וקשה כמו אבן קטנה. השכבתי אותו לישון על הבטן אחרי מאמצים רבים ובבוקר הוא התעורר שוב אותו טקס לאחר נסיונות רבים הוא הוצי 5-6 גושים קשים של קקי, אני לא יודעת אם זה שחרר לו את הלחץ אבל הבטן שלו עדין קשה והוא לא נינוח. אודה על עזרה, זה קורה לו אחת לחודש בערך והפעם זה כבר ממש חמור הוא ממש סובל. האם זו בעיה רפואית? האם יש טיפול לתינוק בן 8 חודשים? איך אני יכולה לעזור לו עכשיו לשחרר את הכל הצואה המצטברת 3 ימים?

16/09/2009 | 19:31 | מאת: ביל גר

חברה שלי סיפרה לי על רופא ברמת אביב ד"ר ראול רודריגז. הוא עושה טיפולים של שטיפות פנימיות למעיים.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול