עצירות וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/09/2009 | 10:52 | מאת: אור

שלום רב, אני סובלת מעצירות כרונית כבר כמה שנים, בשלוש השנים האחרונות אני נוטלת תרופות בשם "לקסי קר" - 2 טבליות ביום, יום כן ויום לא וכך גם היציאות שלי יום כן ויום לא. בזמן האחרון יש לי כאבים חזקים באזור הבטן והקיבה מן דקירות חזקות. האם זה קשור, ניסיתי להיגמל בכל דרך אפשרית מהמשלשלים אך ללא הצלחה. מה עליי לעשות? (אני בת 23) המליצו לי על דייסת קוואקר כל בוקר+ סובין חיטה, האם זה יכול לעזור? תודה

אור שלום ושנה טובה לא ברור לי מה מקור הכאב או באם הוא קשור לעצירות או לא. דייסת קוואקר אינה צפוייה להקל ישירות על הכאב אלא אם מקורו בחוסר התרוקנות והיא תקל על תהליך ההתרוקנות. באם אין פתרון לבעייתך נשמח לראותך ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. מרכז רפואי איכילוב, 036974463

21/09/2009 | 12:44 | מאת: גרי ביל

תחושת תנועה בבטן העליונה עשוייה לנבוע מהצטברות גאזים. טיפול בשטיפה פנימית לסילוק חומרי פסולת מהגוף עשוי להקל על התופעה. בקליניקה של ד"ר ראול רודריגז ברמת אביב ניתן לעבור את הטיפול הנ"ל.

22/05/2011 | 17:57 | מאת: אריק

לקסי קר עוזר לפעילות מעיים סדירה?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול