דימום / טחורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/09/2009 | 08:48 | מאת: יעקב

שלום רב, מידי חודשיים שלושה לאחר יציאה מופיע לי דימום על נייר הטואלט דימום אדום ולא שחור ,ללא כל כאבים וללא כל סימני עצירות מוקדמים -יש לי יציאה יחסית חלקה מידי יום ביומו ולפעמים פעמיים, לאחרונה החלו להופיעה על נייר הטאלט חתיחות של בשר כמו כבד ,או משהו דומה, לאחר יום עד יומיים הדימום ניפסק . אבקש תשובתך ,תודה

12/09/2009 | 16:13 | מאת: יעקב

בהודעה קודמת שכחתי לציין שלפני חודשיים עברתי בדיקת קולונוסקופיה + בדיקה דרך הפה במקביל והתוצאות ללא מימצאים / הכל בסדר

12/09/2009 | 21:16 | מאת: מימי

ישנו מוצר בשם קון סטימר לעצירות הנמכר בבתי מרקחת.

יעקב שלום אני מבין שהקולונוסקופיה אותה עברת - תקינה. הטחורים שלך מדממים. אין "חתיכות בשר \ כבד" אלא קרישי דם. יש לטפל בטחורים בנרות \ משחות ואם אין תגובה לפנות לכירורג פרוקטולוג לשם טיפול מתקדם יותר (קשירת טחורים וכדו). באם אין עצירות \ מאמץ יציאה אין צורך במשלשלים.

16/09/2009 | 18:47 | מאת: ביל גר

יעקב, אתה גם יכול לבצע שטיפה פנימית עדינה שמסלקת פסולת מהמעיים. ד"ר ראול רודריגז מרמת אביב מבצע טיפולים כאלה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול