ילד בן 3.5 עצירויות כבר שנה וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/08/2009 | 17:18 | מאת: מיכל

בני הולך לשירותים פעם בארבעה - חמישה ימים בשנה וחצי האחרונות. רופאת המשפחה לא נתנה לנו מענה לפתרון הבעיה. פשוט לא נראית לי נורמאלית הסיטואציה הזו בגיל כזה. ניסינו פגלקס אך זה לא ממש עוזר. בדיקות דם מראות פריטין נמוך מאוד (6) והמוגלובין 11. האם יש קשר בין ספיגת המעיים לבעייה? איך אפשר לפתור את הבעייה שלא יסחוב אותה לחייו הבוגרים?

01/09/2009 | 05:42 | מאת: ד"ר ילנה רחמן

ילד עם יציאות פעם ב4-5 ימים מי גיל שנתיים (תקופת הגמילה מיטיטולים) אם יציאות לא קשות וילד מתרוקן טוב - לא צריך טיפול אם יש עצירות - נא לפנות לגסטרו ילדים בד"כ אין קשר בן ספיגת ברזל ועצירות, כי ספיגה מתקיימת במעי הדק,אך עצירות מתפתחת בשל בעיה במעי הגס או בשל בעיה פסיכולוגית - היתאפקות תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול