עצירות לילדה בת 5- עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/08/2009 | 11:29 | מאת: גלי

בתי בת ה-5 סובלת מדי פעם מעצירות. שנסענו לארה"ב לביקור סבלה מאוד ואפילו האבקה שמוהלים עם נוזל לא עזרה. לבסוף השתמשנו בנר גליצרין שעזר. חזרנו לארץ ומאז עברו 8 ימים ללא מתן צוואה. נתתי לה המון מיץ שזיפים והאבקה וללא הועיל.ניסיתי נר אתמול ואחרי רבע שעה הוציאה רק את הנר בשירותים. אני אובדת עיצות ופוחדת מהנזק. האם לעשות לה חוקן? לערב רופא?

19/08/2009 | 20:58 | מאת: ד"ר ילנה רחמן

טיפולים בעצירות דרך הפי הטבעת בילדים לא מומלצים כי ילד ניכנס לטראומה נוספת תתחילו מי ביקור אצל רופא מטפל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול