עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/08/2009 | 07:28 | מאת: מיכל

ביום חמישי שעבר עברתי בדיקת קולונסקופיה שהיתה תקינה לחלוטין, מאז אין לי עדיין התרוקנות ספונטנית של הקיבה האם זהו דבר טבעי אחרי בדיקה זו. לתשובתכם אודה

מיכל שלום אכן תופעה זו "טבעית" לאחר קולונוסקופיה. בתהליך ההכנה רוקנת לחלוטין את המעי הגס מתוכן וכן השתמשת במשלשלים אשר הפריעו לפעילות הנורמלית של המעי הגס. בהחלט אפשרי שלוקח למעי למעלה משבוע להתאושש. המעי הגס הנו האבר האחרון במערכת העיכול להתאושש מ"טראומות" שונות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול