עצירות לאחר נטילת כדור אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/10/2011 | 01:40 | מאת: אור

שלום אני חייל היתי לפני כ שבוע וחצי אצל רופא בכשר לכאבי גב הוא הביא לי אנטיביוטיקה איבופן 400 עכשיו אחרי יומיים בערך התחיל לי שילשולים ממש מטורפים כל שנייה לשירותים ממש כאב בטן חמור ואז שלשול כזה לא מימי אבל חצי חצי והוא ממש שרף לי את פי הטבעת וגם עוד משו אני חושב שפצעתי את עצמי בפי הטבעת מניגוב המקום מרוב כל הניקיון של המקום כל כמה דקות עכשיו עבר כבר 4 ימים ואני מרגיש תחושה שיש לי משו בבטן שצריך לצאת אבל שאני מגיע לשירותים אני לוחץ לוחץ וכלום אחרי הרבה פעמים שאני נכנכס שוב ושוב ויוצא טיפה שלשול בלחץ אגרסיבי

אור שלום איבופן אינו אנטיביוטיקה אלא תרופה נוגדת דלקת תרופה זו יכולה לגרום לשלשול כאפקט לא ספציפי. הפסק את השימוש בתרופה. כמובן אפשרי שהיה גם זיהום במערכת העיכול אם התופעה נמשכת פנה לרופא היחידה כדי לברר ולטפל בבעיה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול