ר"ג

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/10/2011 | 09:53 | מאת: בטי כהן

שלום רב, בת 45,סובלת מעצירות כרונית כבר 6שנים (זה התחיל מיד לאחר לידת בתי), שנה ראשונה סבלתי מאד -נוצרו לי פיסורות ,דימומים טחורים ,כאבים לאחר יציאה שנמשכו מס' שעות . נעזרתי תרופות נגד עצירות למינהן כולל סיבים,עשיתי קולונוסקופיה כל המעי היה מלא בטחורים. כבר כ4שנים גיליתי סוג של פיתרון -הזרמת מים בזרם חזק עם בידה שמצמידה לאנוס ומוציא כל מה שבמעי הגס.העיניין שיכול לפגוע ברירית של המעי(לחץ מכני), וגם חוששת להתרחק מהבית. כבר קרוב לשנה יש לי תופעה מדאיגה :סוג של כאב שמעיר אותי בלילה - כאב באזור האגן , ממוקד יותר בחלק הסקרלי של עמוד השידרה. אני מתעוררת מכאבים חזקים ולאחר ריקון עם הזרמת מים באמצע הליליה נרגע לי מעט או לגמרי. לא יודעת כמה נזק כבר גרמתי לעצמי ואם אוכל לצאת מזה אי פעם.. תודה בטי 0507976499

בטי כהן שלום אני מפריד בין התופעות הכאב באגן והעצירות למרות שככל הנראה הנן קשורות זו בזו ממליץ על בירור ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול