לקסעדין ועצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/10/2011 | 22:01 | מאת: גלית

בת 40,סובלת מעצירות כרונית מגיל צעיר מאוד. מזה 22 שנה נוטלת כדורי לקסעדין- הטעות הכי גדולה בחיי. עם השנים הכמות גדלה ובלעדיהם אין לי יציאות בכלל. לפני 2 הלידות -לידות מלקחיים- היו מידי פעם יציאות באופן טבעי. אחרי הלידה הראשונה העצירות הוחרפה ואין לי יציאות טבעיות בלעדי הלקסעדין. אובחנה צניחת נרתיק דרגה 1 וצניחת רקטום דרגה 1. מה עלי לעשות ולמי לפנות.ואם בכלל ניתו לתקן את המצב אחרי ככ הרבה שנים- המעי הפך להית עצל

12/10/2011 | 18:56 | מאת: y

גלית שלום אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. המכון הגסטרונטרולוגי, מרכז רפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול