שאלה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/09/2011 | 18:37 | מאת: בר

שלום רב, בשל הופעתם של טחורים חיצוניים כואבים, קיבלתי מהרופא שמן פאראפין, משחה ואבקת קונסיל . כבר יומיים שאני משתמש במוצרים ושותה הרבה מים אולם עדיין לא היתה לי יציאה. כל אזור פי הטבעת כל כך כואב שאני חושש לשבת בשירותים. אני לא יודע מה לעשות ומתלבט אם לקחת באופן חד פעמי לקסעדין. מה דעתך? האם תאנים טריים עוזרים ליציאה? תודה, בר

בר שלום ממליץ להעלות את מינון הפראפין והקונסיל. תאנים \ תמרים \ שזיפים עשויים להקל על היציאה עקב תכולת סיבים גבוהה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול