המשך לעצירות בהריון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/08/2011 | 07:36 | מאת: לילך

שלום ד"ר. בהמשך לשאלתי. אני בשבוע 7 + 4 להריון. קניתי את הנורמילקס אתמול ושתיתי לפי ההוראות. אני חייבת לציין שאחרי יותר משבוע עם עצירות קשה מאוד, השתחררתי. השאלה שלי אם אני יכולה להמשיך לקחת עוד יום יומיים או שאני צריכה לקחת רק בכל פעם שיש לי עצירות. ואחרי כמה ימים שלא ניכנסים לשירותים זה נקרא עצירות ? שבוע ? תודה רבה, לילך.

לפי המלצות היצרן - בתחילת הטיפול הקבוע לוקח כ - 4 ימים עד לתחילת יציאות סדירות. אם העצירות שלך אינה קבועה - עדיף לקחת על בסיס של צורך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול