יציאות קשות חלקיות וקטנות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/08/2011 | 20:14 | מאת: רועי

שלום אני בן 30 מזה חצי שנה היציאות השתנו לגמרי מיציאה אחת קלה ביום ליציאות קטנות קשות(כמו כדורים) שמלווים בגזים רבים ומאמץ רב בכדי להוציא. יש לציין שהייתי תקופה בחול והבעיה הייתה הרבה פחותה (אולי פעמיים בשבוע) האם הסיבה יכולה להיות בגלל הרגלי אכילה ואימון גופני כי אלו היו מעט שונים שהייתי בחול(התאמנתי באופן שגרתי) אשמח לדעת מה יכול להיות הגורם לזה תודה

רועי שלום עצם הנסיעה לחו"ל לכשעצמה ושינוי בהרגלי החיים יכולים להביא לשינוי בהרגלי יציאה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול