עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/08/2011 | 01:59 | מאת: מאיה

שלום רב לך אני בחורה בת 31 שנים , מדי פעם קרובים מרגישה עצירות , לפעמים אני מרגישה שלשול שקשה לי להבדיל אני בשלשול, לעיתים רחוקים העצירות מלווה ביציאת דם. לפעמים אני מרגישה כאבי בטן תחתון בצד ימין אני לא יודעת אם יש קשר לעצירות, איך אני יכולה לטפל בזה איזה בדיקות אתה ממליץ לי לעשות. מה יכולה להיות לסיבה לעצירות. תודה מראש

מאיה שלום התחילי בירור אצל רופא משפחה כולל בדיקות דם וסיגמואידוסקופיה בהמשך. ממליץ על בירור פיזיולוגי של העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול