עצירות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/08/2011 | 11:58 | מאת: אני

שלום, אני כמעט בת 37, עברתי בתחילת השבוע ניתוח בגישה בטנית לכריתת מיומה. ביום השני הביאו לי 2 חוקנים קטנים שעזרו ממש מעט. למחרת הביאו לי עוד 2 חוקנים והפעם היציאה אפילו היתה קטנה יותר. מאז ביומיים שאני בבית אני משתדלת לשתות הרבה מים, לאכול הרבה ירקות, לחם מלא, מעדן אקטיבה או יוגרט ביו ועדיין אין לי יציאות. מה עושים? אני לא רוצה להיות תלויה בחוקנים....אשמח לכל עצה...

אני שלום ניתוחי בטן יכולים להביא לעצירות לוקח כמה ימים עד להתאוששות. ממליץ להמתין עם משלשלךים ולהרבות בשתיה וסיבים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול