הפסקת תמיכה הורמונלית בשבוע 12

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

10/12/2016 | 14:10 | מאת: מיכל

שלום, אני בשבוע 12+2. הפסקתי לגמרי תמיכה של אסטרוגן לפני יום וממשיכה עם תמיכה של פרוגרסטרון 400 מג 2x למשך יומיים ואז עוד יומיים רק 400 מג. שאלתי היא, איך אפשר לדעת שהשילייה כבר מייצרת לבד את ההורמונים האלה? מה סיכויי הפלה? ואיך אפשר לדעת שהכל בסדר? תודה רבה !!!!

11/12/2016 | 18:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכל שלום רב, החל משבוע 13 השליה לוקחת את הפיקוד על התפתחות ההריון ע"י תפקוד השליה עם אספקת דם אינטנסיבית לעובר המתפתח. במידה ובדיקת האולטרסאונד שבוע 12 הינה תקינה לחלוטין אין ספק שאפשר להפסיק את התמיכה כי השליה ממלאת את מקום התמיכה באופן מושלם. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות