gpt )alt( גבוה

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

12/08/2009 | 12:17 | מאת: אירית

אני בהריון בשבוע 10 מקיאה הרבה ובבדיקות דם הראשונית שעשיתי יצא שהGPT חורג בהרבה מהנורמה "100" . הבנתי ממה שקראתי קצת שבהריון בגלל הפרשות של השליה יכול להיות ערך יותר גבוה. האם עלי להיות מודאגת ????

16/08/2009 | 10:50 | מאת: Elroi

על מנת לספק חוות דעת ישנו צורך בסיכום רפואי מקיף, כולל כל תוצאות הבדיקות. אם אין לך אנא פני לרופא ניתן לשלוח חומר דרך האתר www.m-opinion.com או ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.