שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

06/08/2009 | 11:46 | מאת: חיים

אני סובל כבר כחודשיים משיעול יבש ללא ההפסקה ביצעתי בדיקות כולל צילום ראות והכל תקין קבלתי שני סוגי תרופות להקלה אשר לא עזרו. כיום נמסר לי לקחת כדורים להקלה בדרכי העיקול omepradex 20mg השאלה האם הטיפול נכון או אלו בדיקות ממולצות לעשות עקב השיעול הרב התחלתי לסבול מכאבי ראש בלתי פוסקים אשמח לקבל את חוות דעתכם בהקדם

12/08/2009 | 18:37 | מאת: יותם

לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה , אבל זה די דומה למה שיש לי . קרוב לחודש שאני משתעל . האבחון הראשוני של הרופא הראשון שבדק אותי - היה לתת לי טלפקס כי הוא חשב שזה אולי איזו תגובה אלרגנית למשהו (סיפרתי לו שהשיעול התחיל אחרי שהפעלתי מזגן בחדר). אחרי 4 ימים לא ממש עזר אבל מרוב עיסוק לא נתתי לזה חשיבות . אחרי כמה זמן הלכתי שוב לרופא , אחר , שנתן לי קודאין וטיפות פילקה - כי הוא אמר שככל הנראה היה אולי איזה וירוס והשיעול נשאר כי הגרון פצוע ומגורה ושהשיעול מכני . אחרי יומיים קמתי בבוקר כולי מרגיש נפוח בפנים וכאבי בראש באזור המצח-זאת אחרי ששבוע שלם טיפלתי בעצמי עם המון תה , מנוחה וקולדקס קולד בשביל הסינוס.רופא שלישי בכלל נתן לי טיפות פליקסונז וקלארינז ואמר לי לרדת מהקודאין ומהפילקה כי ככל הנראה זה שיעול מהנזלת.אני כבר לא ישן יומיים , יש לי התקפות שיעול על סף ההקאה. כל אחד אומר לי משהו אחר. מתסכל מאוד. משטח גרון יצא נקי. מה עושים ?

16/08/2009 | 02:53 | מאת: אורי

לחבר שלי היה מצב דומה. אצלו זה הסתיים לאחר שהוא גילה שזה התחיל אצלו כאשר התחיל לקחת איזושהי תרופה (לא זוכר את שמה) להורדת לחץ דם. ואכן כאשר הוחלפה התרופה- השיעול הטורדני ניפסק. אולי זה קרה גם לאחד מכם..