שאלה לגבי פרדניזון ובעיות רפואיות

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

22/07/2009 | 22:41 | מאת: שי

שלום רב, לאימי יש התקף אלרגי מזה כמה שנים (פצעים ברגליים ובכל הגוף) .. לאחרונה היא הגיעה לרופאת העור במהלך כל התקופה ובפעם האחרונה היא נתנה לה תרופה בשם םרדניזון 20 מ"ג. שאלתי היא אם אפשר לקחת את הכדור הזה אם לאימי יש דלקת שיניים חמורה ובעבר(2005) סבלה מרמת TSH גבוהה(בבדיקה אחרונה ב2007 היה בגדר הנורמה) תודה.

28/07/2009 | 12:47 | מאת:

אנא שלחי סיכום רפואי מעודכןו לגבי כל התרופות והטיפולים שאימך מטופלת בהם. לפרטים נוספים באתר www.m-opinion.com או בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.

29/07/2009 | 13:10 | מאת: שי

אימי טופלה אך ורק במשחות כמו נרידרם או betacoreten בבדיקת אלרגיה(טסטים שהיא עשתה) היא נמצאה רגישה לכרום וקורבאט ונתנו לה רשימת מוצרי מזון , אביזרי אופנה וכו' שמומלץ לה לא לבוא במגע אחרי תקופה ממושכת שהמשחות לא הועילו , רופאת העור נתנה לה פרדניזון 20 מ"ג. אותם היא עדיין לא לקחה כפי שציינתי ממה שאני חושב אסור לקחת פרדינזון אם היה לה בעבר(2005) TSH קצת גבוה אבל אני לא בטוח. הרופאה שאלה אותה רק אם היא סובלת מלחץ דם גבוהה וזהו