cpk גבוה

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

16/07/2009 | 18:53 | מאת: יוסי

לבן שלי בן 17 יצא cpk גבוה 278 לאחר מנוחה כ5 ימים ירד לו ל248. הנער ספורטאי . לאבא שלו ניוון שרירים מסוג s/m/a / /. ערכתי בדיקת נשאות ואני לא נשאית של sma/ הילד התלונן על עייפות וכבדות ברגלים בריצה. בבדיקת ברזל יצא לו פרטין 4.6. בנוסף יש לילד עקמת באזור עמוד השידרה למעלה בכיוון הצאואר. האם עלי לדאוג מהcpk?

19/07/2009 | 06:14 | מאת: יוסי

בנוסף יש לציין שהתלונות של הבן שלי היו בשנתיים האחרונות ומאז לא עשינו לו בדיקות דם. האם יתכן שיש שחרור של החומר כאשר הוא מנסה להזדקף זאת אומרת "ללכת ישר" עם הגב? בגלל העקמת שלו?

07/08/2009 | 11:40 | מאת: יוסי

מסתבר שהילד היה במכון כושר לאחר הבדיקת דם הראשונה ולמחרת כשקיבלנו את התןצאות הרופא אמר להמשיך מנוחה של עוד כשבוע ימים ולעשות שוב את הבדיקה אך שכחנו לעדע אותו שהילד היה במכון כושר ץ האם עלי לדאוג כשיצא תוצאה של 248