רופא מומחה

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

16/07/2009 | 10:17 | מאת: רותיה

אני חולה הסובלת ממספר בעיות מורכבות הכרוכות זו בזו, עברתי צינטורים, יש לי בעיות בקיבה ובמעיים, סכרת, כלי דם, בעיות נירולוגיות ועוד. אני מחפשת רופא שיבדוק את כל האבחנות שקבלתי מהרופאים השונים ואת התאמת הטיפולים והתרופות שאני מקבלת, וייעץ לי על טיפולים ותרופות המתאימים ביותר.

21/07/2009 | 11:32 | מאת:

נוכל להזמין אותך לפגישה עם המנהל הרפואי של מדיקל אופיניון.אנא הכיני את כל החומרים הרלבנטים. ניתן ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.