כתרים

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

09/07/2009 | 12:41 | מאת: גלית

שלום רב .עשו לי לאחרונה שתל בשן הקידמית ,ולידה עשו לי כתר ,אני לא יודעת מה לעשות כי כשאני מחייכת רואים שהשתל יצא קצר ,והכתר שלידו גבוה למעלה ,עדיין זה לא מודבק ,רציתי להיתייעץ בקשר לזה ,מה עושים ?איך משנים את זה ?

21/07/2009 | 11:13 | מאת:

ישנו צורך בחומר נוסף כולל צילומים. נוכל להפנות אותך לרופא מתאים על מנת שיבחן את המקרה. אנא תאמרי באיזה אזור את נמצאת. תוכלי ךפנות אלינו דרך האתר http://heb.m-opinion.com/ או בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.