תוצאת בדיקת הולכה עצבית emg

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

08/07/2009 | 22:26 | מאת: איציק

בהמשך לכאבים חזקים ברגל שמאל ותחושת שריפה חזקה, מבקש פירוש פשוט לתוצאת בדיקת הולכה עצבית emg ומה כדאי לעשות בהמשך. תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפגיעה אקסונלית לא קשה ב deep peroneus nerve משמאל פרוקסימלי לעצבוב של edb ודיסטלי לעצבוב של tibialis ant ללא סימני דנרבציה פעילה פגיעה אקסונלית חלקית ב superficial peroneal nerve משמאל פרוקסימלי לעצבוב של peroneus brevis ללא סימני דנרבציה פעילה

14/07/2009 | 15:33 | מאת:

לחוות דעת שנייה יש צורך בחוות דעת ראשונה. אנא שלח אלינו באימייל סיכום רפואי מעודכן. במידה ותרצה חוות דעת מעמיקה תוכל לשלוח מידע נוסף אלhttp://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/SecondOpinion