חומצה פולית

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

03/07/2009 | 20:52 | מאת: שיר

שלום רב, אני בשבוע ה12 להריון ולוקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני ההריון במינון 5 מג לפי הוראות רופאת המשפחה. לאחר 3 חודשי הריון נתנו לי לקחת פרמנטל שיש בו 1 מג חומצה ולכן התייעצתי עם הרופאה לגבי הפסקה של 5 מג אך זו טענה שאמשיך כל ההריון באותו המינון . זהו הריוני הראשון ולאחר שקראתי באינטרנט עלו בי ספקות להחלטתה של הרופאה שלי. אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי ייעוץ תודה מראש

08/07/2009 | 16:41 | מאת:

על מנת לספק חוות דעת שנייה בצורה מקצועית אנו נצטרך סיכום רפואי. תוכלי למלא את הפרטים http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/SecondOpinion