דימום

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

01/07/2009 | 10:21 | מאת: צ.

שלום אני בת 41 עברתי הרבה שנים טיפולי פוריות ויש לי 2 בנות. לאחר הלידה האחרונה כבר 5 שנים אני סובלת מדימומים לא סדירים . כלומר, המחזור היה כמו שעון נמשך 7 מים ואז יש יום יומיים הפסקה ואז סביב הביוץ 3-5 ימים של דימום מאד קל יורת כתמים . כך היה 3 שנים. הלכתי לגניקולוג ועשו לי כמה פעמים US ופאפ ואפילו פיפל כי הייתי מאד מוטרדת והכל היה תקין בבדיקות. גם פרופיל הורמנונלי. הרופא אמליץ על גלולות. לקחתי שנה והיה בסדר . אבל הפסקתי כי לא רציתי לקחת סתם כדורים. היה לי טוב בלי כדורים ובחצי שנה הראשונה הדימומים מבחינת כמות פחתו אבל שוב בשנתיים האחרונות , זה המשיך מתוכם בשנה האחרונה המחזור מידי פעם מקדים ב יום-3 ימים או מאחר ב- 3 ימים , היו לי פעמים בשנה שהגיע אחרי 20 יום. כלומר מתחיל להיות לא סדיר והדימום ממשיך. יש שבוע מלא דימום הפסקה של יום ואז מחחיל שוב דימום לשבוע . בחודשיים האחרונים אפילו יותר חזר והדם ממש שחור. במחזור החודש כבר 16 יום. ויש כאבי מחזור , ובצדדים.... שאלתי מה דעתכם? על אלו בדיקות לחזור? להחליף רופא? האם זה יכול להיות קשור לגיל המעבר? האם הכל יכול להיות הורמולנלי? והאם בUS אפשר לראות מה מצב השחלות והאם יש פוליפ או משהו אחר? אודה לתשובה המצב הזה מאד מטריף.

08/07/2009 | 16:44 | מאת:

אנא שלחי סיכום רפואי. במידה ואין לך צוכלי לבוא למשרדינו ולהיפגש עם גניקולוג מומחה על מנת שיכין מסמך רפואי המסכם את מצבךץ משם נוכל להמשיך. תוכלי לפנות ב http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/SecondOpinion