מחלה זיהומית mrsa

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

14/05/2009 | 20:35 | מאת: יפית

בתי בת 34 שנים שוחררה לאחר טפול באשפוז בת חולה כרוני עם אזהרה שהיא נשאית של חיידק עמיד מסוג mrsa. אבקש הסבר במה מדובר?. כיצד עלי לנהוג? בתודה יפית

18/05/2009 | 13:44 | מאת:

שלום אנא שלחי אלינו את הסיכום הרפואי וההמלצות. לאחר מכן יהא אפשרי לחוות דעה על ידי מומחה מוביל בעולם. תוכלילהתקשר אלינו בטלפון 039380260 ru דרך האתר www.m-opinion.com לפרטים נוספים. ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.