בעיות בבטן

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

13/06/2009 | 22:42 | מאת: אורית

אני הולכת כבר כמה שנים עם כאבי בטן, [בת 65] והרופאים טוענים מעי רגיז. לפעמים בשלש השנים האחרונות יש לי דם דמוי חיובי לפעמים שלישי. קולנוסקופיה לפני שנה וגסטרוסקופיה בסדר. לפני כמה חדשים היתה לי אניה קלה, והיום התוצאה כ-12.4 הפריטין קצת נמוך והאיירון. רוצים שאעשה קפסולה ואינני יודעת איפוא לעשות את זה, כי בכל בית חולים ההכנה היא אחרת. [עשיתי שני ניתוחים בבטן בעבר הרחוב, גניקולוגיים] והקפסולה דמה עברה בסדר. אני כל היום מרגישה את הבטן שלי. לפעמים שתי יציאות ביום, רגילות, גזים בכמויות, ותיאבון רגיל. שוקלת 100 קילו..... שאלתי אם צריכים את הקפסולה הזו או שאפשר לוותר, ואם אפשר אמ.אר.אי במקום. ולאיזה בית חולים ללכת. אני גרה במרכז. תודה.

15/06/2009 | 21:32 | מאת:

על מנת שחוות דעת נוספת תהיה אפקטיבית ישנו צורך בסיכום רפואי מקיף. את צריכה רופא שיסכם את מצבך. לפרטים נוספים תוכלי ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.

23/06/2009 | 15:39 | מאת: מיסקה

עברתי השבוע וולוסקופיה ונמסר לי כי עלי לבצע ביופסיה בהרדמה מלאה.מדוע לא ניתן בהרדמה חלקית?ואיפה אפשר לבצע באזור ת"א.תודה