הרפס

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

11/06/2009 | 23:28 | מאת: מור

מזה כשנה שאני סובלת מהרפס באיבר המין, בשנה מאז שנדבקתי היו לי בערך כ 7 התקפים. זו אכן מחלה נוראית. כרגע אני בהתקף וכשפניתי לרופא לקבלת טיפול גם שאלתי אותו מה אפשר לעשות ע''מ למנוע את ההתפרצויות החוזרות והוא נתן לי טיפול להתפרצות הנוכחית וגם למניעה. ברצוני לשאול האם הטיפול שהוא נתן הוא הגיוני ולא מוגזם: וולטרקס 500 מ''ג- פעמיים ביום (בוקר וערב) במשך חודש!! כלומר יצאתי מבית המרקחת עם 60 כדורים!! (אפילו הרוקחת הייתה קצת המומה) אשמח לקבל דעה שניה....

21/06/2009 | 12:03 | מאת:

על מנת שנוכל להתייחס למקרה שלך ישנו צורך בסיכום רפואי וכן סקירה לגבי הטיפולים בעבר. תוכלי לשלוח בכתובת http://www.m-opinion.com/contact_second_opinion_heb/ ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.