שטפי דם

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

09/06/2009 | 12:18 | מאת: סטלה

לוקח קרטיה 100 וסימבסטטין 20 מ"ל ליום באופן יומי,כ-10 שנים לאחר אירוע לב ויש לי סטנט. אני בן 64 ואינני שמן. מזה תקופה ממושכת מופעים אצלי שטפי דם מכל לחיצה על העור. פניתי אל רופא המשפחה ובקשתי להחליף את הקרטיה 100 ל-פלוויקס 75 וזאת בנוסף לתוסף ויטמין E 200 ,הרופא טוען כי המרת הקרטיה בפלוויקס לא תואיל,ואפילו תחמיר את הדבר(בעייתי).וזו לא בעייה תקציבית. בתודה ,סטלה.

15/06/2009 | 21:39 | מאת:

אנא שלח סיכום רפואי . לפרטים נוספים תוכלי ליצור קשר בטלפון 039380260 או דרך האתר http://www.m-opinion.com/contact_second_opinion_heb/ ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.