ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

14/05/2009 | 14:56 | מאת: רלי

ילדתי בת השש סובלת מדלקות אוזנים חוזרות מגיל שלושה שבועות בשנה האחרונה חלה ירידה משמעותית בתדירות הדלקות, אולם, חלה ירידה בשמיעה ולאחר בדיקת שמיעה נוספת הומלץ לבצע ניתוח כפתורים. היתי מעונינת לדעת מהם הסיכונים והחסרונות לניתוח כזה, מה הסיכוי שהבעיה תחזור האם יש אופציות טיפול נוספות לפתרון הבעיה ולהמנע מהניתוח?

18/05/2009 | 13:46 | מאת:

שלום על מנת לקבל חוות דעת מעמיקה אנא שילחי אלינו סיכום רפואי. ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.