פצעים מוגלתים בקוטר 1-2 מ"מ בצבע אדום בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

29/05/2009 | 11:31 | מאת: Gilli Zarabi

שלום רב, לפני כחודש התחיל להופיע לדודה שלי פצעים מוגלתיים על הידיים. בשבוע האחרון יצאה מהם המוגלה. מדובר בפצעונים קטנים ואדומים, בקוטר של 1-2 מ"מ. למרות המצב, היא נמנעת ממגע במים וחומרי ניקוי ובכל זאת זה לא עוזר. יש לי תמונות של הידיים, ומאוד הייתה רוצה לחשוף אותם ולקבל חוות דעת. רופא המשפחה ורופא העור אינם יודעים במה מדובר. ביום ראשון יש לה ביופסיה בבי"ח. כולי תקווה שנמצא תשובה לתופעה הכואבת והמתסכלת הזו. אנא! אם מישהו נתקל בתופעה שכזו, או שמע על תופעה שכזו אודה לכם מאוד אם תצרו עימי קשר בהקדם!

04/06/2009 | 08:27 | מאת:

על מנת שחוות דעת נוספת תהיה אפקטיבית ישנו צורך בחומרים רפואיים מקיפים יותר. אנא שלח את תוצאות הבדיקות וסיכום רפואי כולל המלצות. תוכל ליצור קשר בטלפון 039380260 ברצוני להדגיש כי המידע הניתן בפורום הוא כללי ואינו בא להחליף בשום צורה ייעוץ רפואי אישי.