תקופת הופעת טינטון לאחר פגיעה בשמיעה

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

13/05/2009 | 20:53 | מאת: אייל

תביעתי כנגד ביטוח לאומי בגין פגיעה בשמיעה הוכרה כתאונת עבודה, אולם ההכרה בטינטון שהתלווה לכך כמה שנים לאחר מכך נדחתה מסיבה: "לפי הספרות הרפואית הטינטון מופיע כשנה לאחר הפגיעה בשמיעה" האם יש ספרות רפואית בנוגע ל"תקופת הדגירה"של הטינטון? ואם כן נא הפניה!! בתודה לכל היכול בעזרה (תביעה יצוגית) כנגד ערפדי הביטוח הלאומי.... אייל

14/05/2009 | 21:02 | מאת:

שלום אייל כדאי לפנות לחוות דעת שנייה בכתב ממומחה מוביל על מנת שייתיחס לגבי המקרה שלך ואם הטינטון קשור לתאונה. נשמח לסייע לך, אנא שלח סיכום רפואי מרופא אל [email protected]