צריכה למלא קמטים בין הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/03/2009 | 10:01 | מאת: טטיאנה

ד"ר שלום יש לי קמט שנורא מפריע לי בין הגבות. שאלתי היא איך כדאי למלא אותו? בוטוקס קולגן או משהו אחר כמה זמן טיפול זה וכמה אני אמורה לשלם על זה? והכי הכי חשוב.... לכמה זמן זה יחזיק לי ? תודה

17/03/2009 | 11:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמט בין הגבות נובע בדרך כלל מפעילות יתר של השרירים ולכן הטיפול בו הוא על ידי זריקה של בוטוקס ולא חומרי מילוי. כשהקמט עמוק במיוחד, לעתים יש צורך בשילוב בין בוטוקס לחומר מילוי. משך ההשפעה של בוטוקס באזור זה 4-6 חודשים. השילוב עם חומר מילוי מאריך את ההשפעה עד 8 חודשים

מנהל פורום מילוי קמטים